Welkom op Natascha’s website

Ik ben Natascha Hoefhamer, een rolstoeltennisster met ambitie.
Sinds oktober 2014 is Aad Zwaan mijn nieuwe trainer en coach geworden.
Mijn tennistrainingen vinden in Bennekom plaats enkele privé uren en samen met mijn Colombiaanse sparringpartner, Johana Martinez, de voormalige nummer 21 van de wereld.

Natascha, is ambitieus en wij zoeken samen enthousiaste bedrijven die haar op weg helpen, zodat zij meer kan gaan trainen, afreizen naar haar toernooien in binnen en buitenland, daarnaast heeft zij een hoger kosten plaatje dan een valide tennisster, zoals de aanschaf van een sportrolstoel en onderhoud hiervan.

In juni 2009 hebben een aantal lieve mensen het initiatief genomen om deze ''Stichting Natascha Hoefhamer" op te richtten, zodat wij met deze stichting enthousiaste bedrijven kunnen vinden die Natascha, hierin willen ondersteunen, op weg naar de wereldtop.

Zoals u hieronder ziet, hebben al enkele enthousiaste bedrijven de weg gevonden, wij hebben uw financiële steun dringend nodig, zodat zij haar grootste passie kan voortzetten.

Snuffel lekker door mijn site heen.

Via mijn blog, Twitter en Facebook houd ik jullie op de hoogte van mijn gespeelde toernooien & andere nieuwtjes.

Sportieve groeten

Natascha Hoefhamer
Creatief ondernemend met een missie

Natascha Hoefhamer Foundation